Login

Sistem de backup de la Idera (R1soft)

Serviciile de backup sunt monitorizate de o companie axata exclusiv pe acest tip de servicii.
Acestea detin urmatoarele certificari internationale: ISO 9001 Quality management si  ISO 27001 Security management. Se face verificarea perioadica a datelor salvate asigurand astfel eliminarea arhivelor corupte sau a problemelor de compresie a fisierelor atipice.  Compresie excelenta a datelor salvate.

backupr1softBackup-urile se fac pe fiecare din serverele noastre intre 1 si 4 AM (la orele cu traficul cel mai scazut, pentru a nu influenta load-ul echipamentelor sau alte procese), zilnic, timp de 30 de zile atat pe structura arborescenta de fisiere / directoare, cat si pe bazele de date.

Hardware: servere HP de ultima generatie, HDD-uri de clasa enterprise, controlere high-end HP.

Locatie servere: Bucuresti, peering cu majoritatea provider-ilor de Internet.

Sistem de supraveghere al proceselor de backup (watchdog)

Icon dedicat restoring-ului pentru fiecare client in parte, din propriul cPanel. Puteti restaura de la un singur fisier de 1 KB pana la intreaga structura de foldere.

Pornind de la principiul de a evita “punerea oualelor in acelasi cos” 🙂  data centerul in care se face backupul este diferit de cel principal, insa ambele sunt in Bucuresti, a.i. viteza este identica pentru utilizatorii finali (ca si cum ar fi in acelasi locatie).