Login

Sistem de backup de la Idera (R1soft)

Serviciile de backup sunt monitorizate de o companie axata exclusiv pe acest tip de servicii.
Acestea detin urmatoarele certificari internationale: ISO 9001 Quality management si  ISO 27001 Security management. Se face verificarea perioadica a datelor salvate asigurand astfel eliminarea arhivelor corupte sau a problemelor de compresie a fisierelor atipice.  Compresie excelenta a datelor salvate. Mai mult »

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

În conformitate cu Legea 677/2001, modificată și completată, firma A T Labs SRL este înregistrată cu numarul de operator de baze de date 21365  la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Carater Personal (ANSPDCP).

Această Politică a Informaţiilor Confidenţiale descrie tipul informaţiilor pe care le colectăm de la dumneavoastră, ce facem cu aceste informaţii, precum şi modalităţile noastre de securizare a informaţiilor confidenţiale. Dacă aveţi orice nelămuriri privind Politica Informaţiilor Confidenţiale, vă rugăm să ne contactaţi. Mai mult »

Descriere cPanel HappyHosting.ro

email  Email

Webmail:

Iti permite sa accesezi Email-ul de la orice computer contectat la internet. Acesta contine 2 programe, respectiv Horde si SquirrelMail care sunt usor de folosit. Pentru accesarea webmail-ului aveti 2 optiuni, fie deschideti contul cPanel, fie folositi adresa “http://www.numedomeniu.ro/webmail/”.Odata accesata una din cele 2 optiuni, va trebui sa introduceti userul de email urmat de parola. (Ex. Nume utilizator: office@numedomeniu.ro, Parola: parola_dumnevoastra). Mai mult »

Configurarea clientului de Email folosind Apple Mail

Pentru inceput  trebuie sa creati o adresa de Email, folosint butonul Email accounts din cPanel.

1. Dupa ce ati creat adresa de Email , deschideti applicatia Apple Mail,selectati Add Account din meniul File si completati Full Name cu numele dumnevoastra, Email Address  cu adresa completa de Email, iar la Password puneti parola contului de email, dupa care dati click pe butonul Continue. Mai mult »